بيل : ديگر اسير بد بياری نمی شويم!
ستاره ولزی تاتنهام به آرسنال و چلسی هشدار می دهد....
تاتنهام از پنج بازی اخير خود 3 شكست و 2 تساوی را متحمل شده است تا برتری 12 امتيازی آنها نسبت به آرسنال از بين رفته و آنها اكنون خود را پشت سر آرسنال ببينند. علی رغم فاصله 3 امتيازی ايجاد شده با آرسنال ، گرت بيل در مصاحبه با تلوزيون تاتنهام اذعان داشت كه اسپرز جلوی بدبياری هايش را گرفته است و آنها در ادامه نتايج درخشانی را كسب خواهند كرد.
" ما در يك ماه گذشته در فرم ايده آل خود نبوده ايم بنابراين بسيار مهم بود كه در مقابل چلسی عملكرد خوبی داشته باشيم و نتيجه ی مثبتی كسب كنيم.
" اكنون اميدوارم كه بتوانيم از بازی بعدی به روند پيروزی های خود بازگرديم و سپس آرسنال را كنار زده و رتبه سوم را تصاحب كنيم. اكنون ما نياز داريم آرسنال ببازد سپس ما میتوانيم به وضعيت قبلی خود بازگرديم.
" بچه ها همه می دانند كه ديگر بدبياری های پی در پی خود را متوقف كرده ايم. من فكر می كنم كه اكنون ذهنيت خوب گذشته خود را بازيافته ايم و حالا می توانيم در انتظار كسب چند نتيجه خوب بنشينيم و به جايگاهی كه به آن تعلق داريم باز گرديم!!"
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم محسن صفايی
دستهبندی: مصاحبه
منبع : london24
بازدید: ۱,۰۴۱ بار
بازی قبلی آرسنال
بورنموث
2
-
3
آرسنال
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
VS
لیورپول
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
بازی آغاز شده است
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
چلسی - آرسنال
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲۴ ۲۳:۳۰
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲۴ ۲۳:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰
اینترمیلان - آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۱۰/۳۰ ۲۳:۳۰
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۱۰/۳۰ ۲۳:۳۰
آرسنال - منچستر یونایتد
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۵ ۲۰:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۵ ۲۰:۰۰