loading
در حال بررسی درخواست شما
در انتظار فصلی متفاوت
در انتظار فصلی متفاوت

در انتظار فصلی متفاوت


لوکاس در یورو و در نیمه نهایی با آلمان مغلوب ایتالیا شد و به قهرمانی نرسید. اکنون و پس از یورو٬ لوکاس بر روی پوشیدن پیراهن آرسنال و تجربه کردن فصلی متفاوت تمرکز کرده است.

"من انتظار رقابتی متفاوت را در انگلستان دارم و امیدوارم قادر خواهیم بود تا در بالای جدول رقابت کنیم.
"نمیدانم آیا برای قهرمانی به اندازه کافی آماده خواهیم بود یا خیر ولی میخواهیم که فصل موفقی را سپری کنیم.
"من در انتظار این رقابت هستم. باشگاه و هواداران در هفته های اخیر فوق العاده بوده اند و من بیصبرانه منتظر شروع کارم با آرسنال در ۲۱ جولای هستم.
"امیدوارم که ۴ فصل فوق العاده و موفق را در لندن خواهم داشت."

پودولسکی میگوید از مصاحبه ای که سایت ESPN بر روی خروجی اش به نقل از او گذاشته کاملا بی خبر است و پس از اعلام این موضوع در توئیتر و فیسبوک٬ ESPN بلافاصله این مصاحبه را از روی سایتش حذف کرد.

"نمیدانم چه اتفاقی رخ داد.
"من هرگز آن مصاحبه را انجام ندادم و هرگز با آن خبرنگار صحبت نکردم. از همان ابتدا بسیار عجیب بود و نمیتوانم تصور کنیم که چطور چنین چیزی ممکن است!"

آخرین اخبار آرسنال

جزئیات خبر
avatar تاریخ انتشار : ۱۳۹۱/۴/۲۸
به قلم اشکان
دسته‌بندی: مصاحبه
منبع : soccerway
بازدید: ۹۹۲ بار
اشتراک‌گذاری
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
آرسنال
4 - 1
آستون ویلا
آستون ویلا
لیگ برتر - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
بازی بعدی آرسنال
بورنموث
بورنموث
VS
آرسنال
آرسنال
لیگ برتر - دین کورت
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
آرسنال - لیورپول
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰
اینترمیلان - آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۱۰/۳۰ ۲۳:۳۰
آرسنال - منچستر یونایتد
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۵ ۲۰:۰۰