سانیا: می خواهم به بهترین فرمم بازگردم
" آقای با ثبات" از همان بدو ورود خود در سال 2007 عملکرد بسیار سطح بالایی از خود ارائه داد و تا آنجا پیشرفت که به عنوان یکی از بهترین مدافعین راست دنیا شناخته شد اما خود او نیز معترف است که از زمان بازگشت از مصدومیت طولانی مدتش تاکنون مشکلاتی داشته است.
" می خواهم با خودم صادق باشم ، در بهترین فرم خود نبوده ام.
" از خودم خیلی راضی نیستم اما فوتبال همین است. این همان موقعیتی است که من نیاز دارم بهتر شوم. من از تابستان گذشته تا کنون روی خود کار کرده ام اما باید بیشتر از این کار کنم زیرا برای مدتی طولانی از میادین به دور بوده ام.
" من واقعاً پیش فصل نداشتم اما در بالاترین سطح فوتبال شما فرصت نفس کشیدن ندارید. هر سه روز یک بار بازی دارید و باید آمادگی خود را حفظ کنید. مشتاقانه در انتظار این هستم که به بهترین فرمم باز گردم.
" اینکه در بهترین فرم خود نبودم دلایل مختلفی دارد. وقتی شما آنطور که همیشه بدان عادت داشتید عمل نمی کنید و برای مدتی بسیار طولانی مصدوم هستید ، نیاز دارید که اعتماد به نفس شما بازگردد. اخیراً اعتماد به نفسم کمی پایین آمده بود.
" من یک بازیکن حرفه ای هستم بنابراین می دانم که از اینگونه اتفاق ها می افتد ، اما نه برای مدتی طولانی. همه منتظر این هستند که من خوب کار کنم بنابراین من نیز مشتاقانه در انتظار انجام این کار هستم."
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم محسن صفايی
دستهبندی: مصاحبه
منبع : arsenal.com
بازدید: ۱,۱۵۰ بار
بازی قبلی آرسنال
بورنموث
2
-
3
آرسنال
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
VS
لیورپول
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
بازی آغاز شده است
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
چلسی - آرسنال
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲۴ ۲۳:۳۰
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲۴ ۲۳:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰
اینترمیلان - آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۱۰/۳۰ ۲۳:۳۰
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۱۰/۳۰ ۲۳:۳۰
آرسنال - منچستر یونایتد
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۵ ۲۰:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۵ ۲۰:۰۰