

ژیرو : ما تحت تاثیر شروع خوبمان قرار نگرفته ایم
یاران آرسن ونگر تا به امروز شکست ناپذیر بوده اند و 17 گل در 7 بازی در تمام رقابت ها به ثمر رسانده اند.
آنها باید شنبه در اشبورتون به مصاف چلسی بروند و ژیرو می پذیرد که این بازی حالا بزرگترین چالش پیش روی آنهاست.
"شروع فصل بسیار مثبت بوده است.ما احتیاج داشتیم که آن را بسازیم.من احساس می کنم که در حال حاضر بازیکنان آرام هستند.ما به دلیل شروع خوبمان کنترلمان را از دست نداده ایم [تحت تاثیر قرار نگرفته ایم].می دانیم که این تازه شروع فصل است و در فوتبال همه چیز خیلی زود تغیییر می کند."
"ما در حال حاضر شکست نخورده ایم.گلهای کمی دریافت کرده ایم و تعداد زیادی هم گل زده ایم که این خیلی خوب است."
"ما بعد از عملکرد خوبمان در زمین سیتی،حالا با یک تیم بزرگ دیگر شنبه بازی داریم.این خیلی جالب خواهد بود که ببینید تیم چگونه از عهده ی آن بر می آید.ما امیدواریم که حرکت روبه جلوی خودمان را ادامه دهیم،شکست ناپذیر بمانیم و به یک امتیازی آنها برسیم."
ژیرو اولین گلش را برای باشگاه در مرحله ی سوم جام کپیتال وان برابر کاونتری به ثمر رساند اما می گوید که برای او گلهای بیشتری وجود دارد.
"در مورد هماهنگ شدن من،احساس می کنم اینجا فضای زیادی برای بهبود عملکردتان وجود دارد."
"احساس خوب من بهتر و بهتر می شود.من نیاز دارم که چگونگی نگه داشتن توپ در نزد خودم در مقابل مدافعین سخت و قدرتمند را بهبود ببخشم."
"همچنین من احتیاج دارم که از لحاظ تاثیرگذاری در جلوی دروازه پیشرفت کنم.من بر روی همه ی آنها کار خواهم کرد و من کاملا دارای اعتماد به نفس برای ادامه ی فصل هستم."
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر

به قلم مصطفی کاظمی
دستهبندی: مصاحبه
منبع : Arsenal.com
بازدید: ۸۴۱ بار
بازی قبلی آرسنال

آرسنال
3
-
2


نیوکاسل
۱۴۰۴/۵/۵ ۱۵:۰۰
بازی بعدی آرسنال

آرسنال
VS


تاتنهام
۱۴۰۴/۵/۹ ۱۵:۰۰
روز02
ساعت21
دقیقه22
ثانیه29
آرسنال - ویارئال
لیگ های دیگر
۱۴۰۴/۵/۱۵ ۲۰:۳۰
لیگ های دیگر
۱۴۰۴/۵/۱۵ ۲۰:۳۰


آرسنال - اتلتیک بیلبائو
لیگ های دیگر
۱۴۰۴/۵/۱۸ ۱۹:۳۰
لیگ های دیگر
۱۴۰۴/۵/۱۸ ۱۹:۳۰

