
مصاحبه
ژيرو : می توانيم جام ها را كسب كنيم
مهاجم جديد توپچی ها پتانسيل بالای آرسنال برای كسب عناوين را از فاكتور های مهمش در انتخاب اين تيم میداند....
ژيرو 25 ساله كه بعد از لوكاس پودولسكی دومين خريد آرسنال در اين تابستان می باشد ، فصل گذشته موفق شد همراه با مونپليه عنوان قهرمانی ليگ 1 فرانسه را به دست آورد و اكنون مصمم است كه اين كار را با آرسنال تكرار كند.
" نسل خوبی از بازيكنان در اينجا هستند ، يك تيم بسيار خوب. آنها فصل گذشته به لحاظ مصدوميت بد شانس بودند و در طول فصل تغييراتی در تيم ايجاد شد ، و می دانيد كه ثبات تيم است كه تفاوت را رقم می زند.
" فكر می كنم در اينجا روحيه خوبی وجود دارد و اين دليل ديگری است كه چرا من اين باشگاه را انتخاب كردم. من پتانسيل اين تيم را باور دارم و متقاعد شده ام كه در آينده ، كه اميدوارم فصل آتی باشد ، می توانيم جام هایی را برنده شويم.
" قهرمان شدن در انگلستان دشوار است زيرا در اينجا تيم های بزرگ زيادی حضور دارند ، اين همان چيزی است كه اين ليگ را زيبا و دلربا می كند. اين سخت ترين ليگ است و آسان نيست كه بتوانم خودم را در اينجا تحميل كنم اما از اين بابت مطمئنم كه میتوانم."


