کسی باید بالوتلی را سر جایش مینشاند
آندره سانتوس در نیمه دوم به میدان آمد و پس از خطایی بر روی بالوتلی٬ به شدت به او تاخت...
"در نیمه اول نزدیک بود بالوتلی پای الکس سونگ را بشکند و در ادامه وحشیانه بر روی پای باکاری تکل زد. کسی باید تذکر سفت و سختی به او میداد و او را سر جایش مینشاند.
"کسی باید به او چیزی میگفت زیرا او هر کاری میخواست انجام میداد و این روش فوتبال بازی کردن نیست.
"من داشتم بازی را از روی نیمکت نگاه میکردم. زمانی که به بازی آمدم وظیفه داشتم او را مهار کنم و این کار نیز کردم. این حرکت نیز قسمتی از بازی است."
مدافع ۲۹ ساله توپچی ها سه ماه به دلیل مصدومیت از میادین دور بود و حضور به عنوان یار تعویضی٬ او را کاملا آمده بازی کرد.
"بسیار بهتر شده ام و از نظر فیزیکی خوب هستم.
"بسیار زیاد تمرین کردم و برای تیم رزرو نیز به میدان رفتم. سیتی چهارمین بازی من بر روی نیمکت بود. دومین بازی ای که میدان می آمدم. احساس بسیار بهتری دارم و آماده شروع دوباره بازی از ابتدا هستم."
آندره در ادامه از آرسن ونگر نیز به خاطر تغییر شرایط آرسنال در این فصل تمجید کرد.
"اکنون هدف ما بردن بازیهای پیش رو است.
"باید به تلاشمان برای حفظ رده سوم ادامه دهیم. بسیار سخت است که به رتبه ای بالاتر برسیم و البته هدف ما هم حضور در لیگ قهرمانان اروپا است.
"آرسن ونگر مردی بسیار آرام و کامل است. برنده شویم یا بازنده٬ او همیشه به طوری یکسان به شرایط رسیدگی میکند. هواداران او را خیلی دوست دارند. او اعتبار زیادی در باشگاه دارد.
"از نظر من تجربه او باعث شد که ما شرایط را تغییر دهیم."
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم اشکان
دستهبندی: مصاحبه
منبع : ESPN Brasil
بازدید: ۱,۴۱۶ بار
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
1
-
1
کریستال پالاس
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
VS
برایتون
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
آرسنال - آستون ویلا
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
بورنموث - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
آرسنال - لیورپول
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰