loading
در حال بررسی درخواست شما
اوکس: چیزهای زیادی می توانیم از شکست ناپذیران یاد بگیریم
اوکس: چیزهای زیادی می توانیم از شکست ناپذیران یاد بگیریم

اوکس: چیزهای زیادی می توانیم از شکست ناپذیران یاد بگیریم

 
توپچی ها سه بازی تا پایان جام حذفی امسال فاصله دارند ولی ابتدا باید منچستر یونایتد را از پیش رو بردارند.
 
شاگردان آرسن ونگر از سال 2006 موفق به بردن یونایتد در الدترافورد نشده اند. چمبرلین می گوید توپچی ها می توانند از شکست ناپذیران 2003/04 الگوبرداری کنند.
 
"وقتی به آنجا می رویم بازی سختی خواهیم داشت. بازی که همیشه در موردش صحبت می کنیم باخت 8-2 است ولی شما نمی توانید با تردید و ترس وارد اینگونه بازی ها شوید.
 
"در نخسیتن اکران مستند شکست ناپذیران (که هفته گذشته از شبکه اسکای پخش شد) بودم و به صحبت های اسطوره هایی مثل مارتین کیون و تیری آنری که در مورد بدون ترس وارد زمین شدن صحبت می کردند گوش می دادم.
 
"آنها هیچ تردیدی نداشتند که به بازی خواهند رفت تا نتیجه درست را بگیرند. این دقیقا همان نگرشی است که شما به آن نیاز دارید تا با آن وارد اینگونه بازی ها شوید.
 
"باید خودمان را باور کنیم، بدون ترس به زمین برویم، اعتماد به نفس کامل داشته باشیم و نتیجه ای که توانایی گرفتنش را داریم بگیریم."
 
 

آخرین اخبار آرسنال

جزئیات خبر
avatar تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۲/۱۵
به قلم اشکان
دسته‌بندی: مصاحبه
منبع : arsenal.com
بازدید: ۸۴۵ بار
اشتراک‌گذاری
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
آرسنال
1 - 1
کریستال پالاس
کریستال پالاس
لیگ کاپ - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
آرسنال
VS
برایتون
برایتون
لیگ برتر - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
آرسنال - آستون ویلا
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
بورنموث - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
آرسنال - لیورپول
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰