باب ویلسون:باید به ونگر احترام گذاشت

مصاحبه

باب ویلسون:باید به ونگر احترام گذاشت

Miladarsenal۱۳ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۱٬۱۴۵ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

باب ویلسون،دروازه بان سابق توپچی ها از منتقدین ونگر انتقاد میکند و معتقد است ونگر پس از رقم زدن موفق ترین دوران تاریخ آرسنال سزاوار احترام بیشتری است.

پس از اینکه آرسنالی ها با 15 امتیاز اختلاف نسبت به صدر جدول در رده دهم قرار گرفتند،انتقادات فراوانی از ونگر شده است.

بر طبق اظهارات ویلسون،هواداران و رسانه ها باید به ونگر احترام گذارند.

ویلسون میگوید:"او به ما بهترین دوره 15 ساله تاریخ را داده است و ما همیشه بین چهار تیم برتر بوده ایم و همواره به لیگ قهرمانان صعود کرده ایم."

"او کسی است که چیزهایی بدست آورده که هیچ مربی دیگری موفق به کسب آنها نشده است،من به ویژه در مورد فصلی که هیچ شکستی نخوردیم صحبت میکنم.بدیهی است که باید به او ایمان شگفت انگیزی داشته باشیم."

"اگر او نمی گفت که ما باید برای حل مشکل راه حل پیدا کنیم،من ناراحت میشدم .من فکر میکنم آنها بیشتر از این لغزش نداشته باشند."

"اما آنها مجبورند بپذیرند که باید دستمزدهای بالایی پرداخت کنند،کاری که در حال حاضر انجام نمی دهند."

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

باب ویلسون:باید به ونگر احترام گذاشت