loading
در حال بررسی درخواست شما
باید روحیه و اعتماد به نفسمان را حفظ کنیم
باید روحیه و اعتماد به نفسمان را حفظ کنیم

باید روحیه و اعتماد به نفسمان را حفظ کنیم

ورمالن پس از بازی دیروز نگرانی خود را از وضعیت دفاعی تیمش ابراز کرد اما میداند پیش از آزمون جام حذفی باید یارانش روحیه خود را حفظ کنند.

ورمالن میگوید:"ما به خاطر شیوه بازیمان و نتیجه ای که کسب کردیم نا امید شدیم امامن فکر میکنم باید با اعتماد به نفس باقی بمانیم و در همه حال روحیه خود را حفظ کنیم."

"این درست است که در فرم خوبی هستیم و میخواهیم هر بازیمان را ببریم، این دلیلی است که از مساوی نا امید شدیم اما ما بازی را نباختیم و قبل از آن چهار بازی را با پیروزی پشت سر گذاشتیم.در این لیگ واقعا رقابت نزدیک است،هر تیمی میتواند برابر تیمی دیگر پیروز شود.این یک رقابت نزدیک است و ما با اعتماد به نفس خواهیم بود."

"بازی برابر ساوتمپتون بهترین بازی ما نبود،ما شانسهای زیادی برای گلزنی خلق نکردیم.از نظر من حتی گلی که زدیم شانس گلزنی نبود،این یک بعد از ظهر بزرگ برای ما نبود."

"شزنی چند موقعیت گل را گرفت،من فکر میکنم دفاع کلی ما به عنوان یک تیم میتواند همواره بهتر شود.فکر میکنم فاصله بین دفاع تا مهاجم هایمان زیاد بود به طوریکه اگر آنها میخواستند میتوانستند در آن منطقه بازی خود را انجام دهند.ما در حال کار کردن بر روی آن هستیم و بهتر خواهیم شد. "

آخرین اخبار آرسنال

جزئیات خبر
avatar تاریخ انتشار : ۱۳۹۱/۱۰/۱۳
به قلم Miladarsenal
دسته‌بندی: مصاحبه
منبع : Arsenal.com
بازدید: ۶۱۳ بار
اشتراک‌گذاری
بازی قبلی آرسنال
بورنموث
بورنموث
2 - 3
آرسنال
آرسنال
لیگ برتر - دین کورت
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
آرسنال
VS
لیورپول
لیورپول
لیگ برتر - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
بازی آغاز شده است
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
چلسی - آرسنال
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲۴ ۲۳:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰
اینترمیلان - آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۱۰/۳۰ ۲۳:۳۰
آرسنال - منچستر یونایتد
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۵ ۲۰:۰۰