نبری: احساس می کنم بخشی ار ترکیب هستم

مصاحبه

نبری: احساس می کنم بخشی ار ترکیب هستم

حمید فرازی۱۳ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۹۳۱ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

سرژ نبری می گوید اکنون احساس می کند که به خوبی در تیم اصلی جا افتاده است...


بازیکن جوان و آلمانی آرسنال که در تمام بازی های تور آسیایی به میدان رفته بود شنبه در تساوی 2-2 توپچی ها مقابل ناپولی در جام امارات نیز از ابتدا در ترکیب حضور داشت.

نبری نمایش امیدوار کننده ای مقابل تیم رافا بنیتز داشت و اکنون هدفش این است که با شروع فصل جدید نیز همچنان در کنار تیم اصلی بماند.

" من از آغار تابستان با تیم اصلی بوده ام، سال گذشته یک مصدومیت و عمل جراحی داشتم بنابراین زمانی که در تیم بازی می کنم احساس بسیار خوب و فوق العاده ای دارم.

" رفتن به تور اعتماد به نفس زیادی به من داد و امیدوارم روندی که داشته ام در ادامه نیز به همین شکل برایم پیش رود.

" برای من شخصاً امروز مسیر آسان تری نسبت به آسیا بود، آب و هوای آسیا بسیار مربوط بود اما شرایط در اروپا متعادل تر است. هدفم برای فصل پیش رو بازی کردن برای تیم اصلی و به دست آوردن چند فرصت برای حضور در بازی هاست، تعداد بازی ها هرچه بیشتر باشد برایم بهتر است.

" در تور به عنوان یک تیم جمع شدیم، با هم برای 17 روز دور از اینجا بوده ایم بنابراین نسبت به یکدیگر احساس نزدیکی داریم، ما احساس خوبی داریم و تیم خوبی در این فصل هستیم، احساس می کنم بخشی از آن هستم."

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

نبری: احساس می کنم بخشی ار ترکیب هستم