الان اين چيه؟
نویسنده:
sepehr najafian
آرسنال
بازیکنان آرسنال
اساطیر آرسنال
تاریخچه آرسنال
چرا کانون رسمی
آرشیو بلاگ ها
ثبت نام
کانال تلگرام کانون
درباره ما
ارتباط با ما
وبلاگ من
نویسنده:
sepehr najafian
من 4 ساله که طرفداره آرسنالم.تا قبل از اون طرفدار یووه بودم و هستم ولی کاری بهش ندارم.بیشتر به خاطر ونگر آرسنالی شدم.ولي الان بدون ونگرم طرفدارشم.
کل بازدید:
350,591
بار
Arsenal Official website
Arsenal Supporter club
Telegram
Facebook
Twitter
Instagram
دیگر بلاگ های من
پایگاه هواداران منچستر یونایتد
بازدید :2843نفر | تاریخ : ۱۳٩۳/۱۲/۱٩
3 تا آهنگ
بازدید :1665نفر | تاریخ : ۱۳٩۳/۱۲/۰۲
آمار لیگ برتر در پایان هفته 23
بازدید :2343نفر | تاریخ : ۱۳٩۳/۱۱/۱۲
این بشر
بازدید :4447نفر | تاریخ : ۱۳٩۳/۱۰/۲٩
نقل و انتقالات جزیره
بازدید :3500نفر | تاریخ : ۱۳٩۳/۱۰/۲۸
عکس هایی منتخب از لیگ برتر
بازدید :1717نفر | تاریخ : 23/11/1392
اخبار نقل و انتقالات
بازدید :5117نفر | تاریخ : 5/11/1392
عکس های باحال فوتبالی
بازدید :2932نفر | تاریخ : 24/10/1392
بازیکنان قرضی و جوان
بازدید :2020نفر | تاریخ : 28/9/1392
آمار لیگ برتر تا هفته ی شانزدهم
بازدید :1475نفر | تاریخ : 24/9/1392
آخرین اخبار کوتاه
📊آرسنال امروز عصر برای اولین بار بعد از آوریل تا مه ۲۰۱۵، در پنج بازی متوالی لیگ برتر، بازی را با یک ترکیب یازده نفره ثابت شروع کرد.
📊میکل آرتتا از زمانی که سرمربی آرسنال شده است، سه بار در گودیسون پارک به مصاف اورتون رفته است که در هر سه بازی شکست خورده است.
سدریک سوارز در ساعات پایانی نقل و انتقالات زمستانی با یک قرارداد قرضی به تیم فولام پیوست. تمام دستمزد این بازیکن توسط فولام پرداخت خواهد شد.
آلبرت سامبی لوکونگا به صورت قرضی به تیم کریستال پالاس پیوست تا ادامه فصل را زیر نظر بیگ پت ادامه دهد.
آرسنال مصدومیت "مهم" زانو محمد الننی را تایید کرد. احتمالا این بازیکن فصل را از دست داده است.
بر اساس گزارش هایی از کاتالونیا و انگلیس، باشگاه بارسلونا علاقه زیادی به جذب جواهری از آکادمی جوانان آرسنال به نام چارلی پاتینو دارد.
به نظر می رسد آلسیا روسو پس از رد پیشنهاد ۵۰۰۰۰۰ پوندی آرسنال (٦۱٦۱۰۰ دلار) در منچستریونایتد بماند.
غیررسمی : جورجینیو با قراردادی به ارزش ۱۲ میلیون پوند به مدت ۱.۵ سال به آرسنال پیوست.
به گفته دو منبع معتبر، آرسنال برای یک قرارداد دراماتیک برای جذب جورجینیو قبل از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات ژانویه در روز سه شنبه، با چلسی تماس گرفته است.
فوری از دیوید اورنشتین : آرسنال برای آلسیا روسو مهاجم منچستریونایتد پیشنهادی در سطح رکورد جهانی ارائه کرده است.
تبلیغات توپچی
الان اين چيه؟
ها؟