

توپچی ها آماده بازی با بیرمنگام
- خانه
- اخبار
- دیگر خبرها
- توپچی ها آماده بازی با بیرمنگام
آرسن ونگر با توجه به استراحت بازیکنانی نظیر رابین ون پرسی , سس فابرگس و الکس سانگ می تواند آن ها را در ترکیب بازی حساس شنبه برابر بیرمنگاه به میدان بفرستد .
آرسنال شنبه شب باید در دیداری حساس در خانه بیرمنگام با این تیم مسابقه دهد و این در حالی است که وضعیت امسال بیرمنگام در خانه خوب بوده و هفته آتی نیز این تیم توانست در خانه خود منچستر را متوقف کند .
الکس سانگ و رابین ون پرسی در بازی چهار شنبه شب تیم آرسنال برابر ویگان به دلیل بازی های فشرده استراحت کردند و همراه تیم سفر نکردند و در سوی مقابل نیز سس فابرگاس به دلیل پنج کارته شدن در بازی چلسی نمی توانست تیم را همراهی کنند و حالا تمامی این بازیکنان می توانند برای دیدار حساس برابر بیرمنگام اماده شوند .
" ما سانگ و فابرگاس و ون پرسی را در ترکیب خواهیم داشت .
آن ها به ترکیب بازگشته اند . ما دیابی را به دلیل مشکل ساق پا در اختیار نداریم و تقریبا سه هفته از میادین دور خواهد بود .
ترکیب تقریبا می تواند شبیه ترکیبی باشد که به ویگان سفر کرد . "
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر

به قلم یوسف بذرکار
دستهبندی: دیگر خبرها
منبع : arsenal.com
بازدید: ۷۰۳ بار
بازی قبلی آرسنال

آرسنال
3
-
2


نیوکاسل
۱۴۰۴/۵/۵ ۱۵:۰۰
بازی بعدی آرسنال

آرسنال
VS


تاتنهام
۱۴۰۴/۵/۹ ۱۵:۰۰
ساعت05
دقیقه51
ثانیه23
آرسنال - ویارئال
لیگ های دیگر
۱۴۰۴/۵/۱۵ ۲۰:۳۰
لیگ های دیگر
۱۴۰۴/۵/۱۵ ۲۰:۳۰


آرسنال - اتلتیک بیلبائو
لیگ های دیگر
۱۴۰۴/۵/۱۸ ۱۹:۳۰
لیگ های دیگر
۱۴۰۴/۵/۱۸ ۱۹:۳۰

