

رمسی : بازیکن بهتر و قوی تری خواهم شد!
- خانه
- اخبار
- دیگر خبرها
- رمسی : بازیکن بهتر و قوی تری خواهم شد!
هافبک 19 ساله ی آرسنال که در اواخر فصل گذشته دچار شکستگی استخوان نازک نی شده بود ، پیش بینی می شود که تا 2 ماه دیگر بتواند به تمرینات تیم ملحق شود و این برای آرون خبر بسیار خوبی است.
او در مراسم پرسش و پاسخی که هفته ی گذشته در باشگاه برگزار شد به هواداران گفت:
" تنها کاری که همواره می خواستم بکنم این بوده که یک فوتبالیست حرفه ای شوم.
درحال حاضر با اینکه با موانعی روبرو شدم ، ولی به این آرزو رسیده ام . مطمئنم که پس از این مصدومیت ، یک بازیکن بهتر و قوی تر خواهم شد. امیدوارم که به پیشرفتم ادامه دهم و برای این باشگاه به یک بازیکن فوق العاده تبدیل شوم.
مسلما این دوران برای من بسیار سخت بوده.
کم کم داشتم جای خود را در تیم پیدا می کردم و بازی های خوبی از خود نشان می دادم که با این مصدومیت روبرو شدم. روز های بسیار سختی بود ولی همواره در مواقع سختی ، از حمایت دوستان و خانواده ام برخوردار بودم.
مسئولین باشگاه به من کمک های زیادی کرده اند. پیام های زیادی از هواداران دریافت کردم که بسیار زیبا بودند و به من این اطمینان را می دادند که در اینجا هنوز برای من جایی هست. دوران سختی بوده است ولی عده ای بوده اند که با چنین مصدومیت هایی روبرو شده بودند و از پس آن برآمدند. من هم امیدوارم که بتوانم اینکار را بکنم."
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر

به قلم آرمان امیراحمدی
دستهبندی: دیگر خبرها
منبع : arsenal.com
بازدید: ۶۶۷ بار
بازی قبلی آرسنال

آرسنال
3
-
0


اتلتیک بیلبائو
۱۴۰۴/۵/۱۸ ۱۹:۳۰
بازی بعدی آرسنال

منچستر یونایتد
VS


آرسنال
۱۴۰۴/۵/۲۶ ۱۹:۰۰
روز04
ساعت03
دقیقه33
ثانیه04
آرسنال - لیدزیونایتد
لیگ برتر
۱۴۰۴/۶/۱ ۲۰:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۶/۱ ۲۰:۰۰


لیورپول - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۶/۹ ۱۹:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۶/۹ ۱۹:۰۰


آرسنال - ناتینگهام فارست
لیگ برتر
۱۴۰۴/۶/۲۲ ۱۵:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۶/۲۲ ۱۵:۰۰


آرسنال - منچستر سیتی
لیگ برتر
۱۴۰۴/۶/۳۰ ۱۹:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۶/۳۰ ۱۹:۰۰

